S-A LANSAT CITRIX WORKSPACE CLOUD

Citrix a anuntat recent disponibilitatea celei mai noi solutii Workspace Cloud ce asigura o mai buna flexibilitate si eficienta pentru echipele de IT.

Citrix Workspace Cloud este cea mai recenta platforma de management bazata pe cloud, care permite echipelor de IT sa asigure continuitatea si productivitatea in business prin livrarea si administrarea sigura a aplicatiilor si datelor din orice tip de infrastructura Cloud: publica, privata sau hibrida.

Citrix workspaceWorkspace Cloud Services este proiectata ca o platforma rapida si facila de a administra centralizat si in cele mai bune conditii de securitate orice tip de aplicatie, desktop sau informatii. Solutia elimina nevoia de proiectare si dezvoltare a unor infrastructuri de management, pe care le inlocuiesc cu servicii de management usor de accesat bazate pe cloud.

Organizatiile IT pot fi acum mult mai flexibile si mai dinamice prin posibilitatea de administrare mai economica a aplicatiilor, desktopurilor si datelor, din orice fel de infrastructura cloud.

Potrivit producatorului, Workspace Cloud nu este numai facila si rapida, ci vine si cu o mare flexibilitate si un bun control pentru echipele de specialist IT. Multe servicii acesibile prin cloud includ hosting pentru management si workload, ceea ce limiteaza posibilitatile de rulare a aplicatiilor si a datelor in cloud.

Workspace Cloud Services sunt servicii de management care asigura departamentelor de IT confortul de a putea controla unde se incarca aplicatiile si unde sunt stocate datele, ceea ce ofera conditii mai bune de securitate si performanta, precum si conformitatea cu regulile de confidentialitate. Workload-urile si datele pot fi locate in centrele de date, in structurile de cloud privat si public, sau in solutii de cloud hibride. Decizia este a utilizatorului.

Pentru mai multe detalii si posibilitatea de testare gratuita vizitati pagina Citrix Workspace Cloud

Image Source: citrix.com

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.