VREM, NU VREM, CRM-ul MIGREAZA IN CLOUD

logo_it_trends

    Iată un articol din cel mai recent numar al Revistei IT Trends, unde se prezinta o analiza a unor studii de piata care arata ca aplicatiile CRM au cea mai mare cota de migrare in cloud.

crm cloud

Cea mai recentă previziune Gartner vede piața de CRM ajungând la 36,5 miliarde US$ la nivelul anului 2017, ceea ce reprezintă o creștere de peste 15% față de cifra de 20,6 miliarde US$ apreciată la sfârșitul primului trimestru din acest an. Interesant este că potrivit Gartner, peste doar 4 ani cheltuielile pe sisteme CRM vor fi mai mari decât cele pentru clasicele soluții ERP și vor reprezenta mai mult decât suma vânzărilor de soluții Business Intelligence, Supply Channel Management și suitele Web de comunicare și colaborare. Și toate acestea pe o piață mondială a aplicațiilor enterprise apreciată la peste 304 miliarde US$ până la sfârșitul acestui an.

Aflaţi în continuare de ce aplicatiile CRM sunt cel mai usor de migrat in cloud si care sunt industriile care antreneaza aceasta evolutie, certitudini prin care C3 a câştigat deja o cotă substanţială de popularitate în 2013, citind articolul “Vrem-nu-vrem CRM-ul migreaza in Cloud “, IT Trends, August 2013.

Alte postari pe teme asemanatoare:

Photo Source:  theJaddgroup.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.