ORACLE FACILITEAZA ADOPTAREA CLOUDULUI IN EUROPA CENTRALA SI DE EST

Initiativa Oracle Fast Cloud propune companiilor din regiune un pachet complex de servicii ce include credite Cloud, platforma de testare si dezvoltare pentru Java si Database Cloud, consultanta si cele mai bune practici.

 

Confirmand determinarea dovedita in ultima perioada prin lansarea si continua dezvoltare a platformei Oracle Cloud, Oracle ofera o cale mult mai rapida de acces la beneficiile oferite de aceasta prin lansarea unei initiative dedicata companiilor din Europa Centrala si de Est care folosesc pentru prima oara serviciile Cloud sau sunt la inceputul unei faze de adoptie.

Oracle cloudworldOracle FAST CLOUD isi propune sa ofere accesul facil la cele mai moderne tehnologii pentru testarea bazelor de date si aplicatiilor Java, adresandu-se tuturor categoriilor de organizatii, indiferent de tipurile de business si dimensiuni.

Oferta FAST CLOUD cuprinde un pachet de servicii ce include o platforma completa de testare si dezvoltare si o zi de servicii Oracle Consulting, ce vor ajuta organizatiile sa isi construiasca primele solutii publice bazate pe Cloud, avand la dispozitie cele mai bune practici.

„Aceasta initiativa ofera un pachet de start simplu, dar cuprinzator pentru toti consumatorii ce isi incep calatoria in Cloud. Ambele pachete Database si Java vin cu pachete standard de abonamente Cloud si cu servicii de consultanta incluse. Acestea sunt foarte simplu de utilizat si consumat, cu preturi transparente si o cale definita de implementare”, spune Michel Clement, Vice Presedinte Oracle CEE.

Conform studiului Oracle Cloud Agility  publicat in August 2015 a reiesit ca beneficiile asigurate de asimilarea modelului Cloud nu sunt utilizate in intregime de catre organizatiile de business. Pe de alta parte multi CIO au dovedit ca sunt preocupati de modelul de adoptie si de felul in care au de gând sa-si planifice migrarea spre Cloud.

Sorin M YouTube„Asa cum evidentiaza studiul «Oracle Cloud Agility», multe organizatii nu pot sa dezvolte, sa testeze si sa lanseze rapid noi aplicatii, lasandu-le slab pregatite in confruntarea cu competitia. Initiativa Fast Cloud aduce o solutie eficienta din punct de vedere a costurilor pentru toti cei care inteleg in mod clar beneficiile agilitatii Cloud, dar inca au dificultati in a face primii pasi in Cloud. Acum, pot implementa cu usurinta primele servicii Database Cloud sau Java & Database Cloud, ca o fundatie pentru viitoare proiecte Cloud mai complexe”, afirma Sorin Mindrutescu, Oracle Romania Country Manager & Oracle CEE PaaS Leader.

Studiul Oracle Cloud Agility s-a bazat pe intervievarea unui numar de 2263 de angajati ai unor mari companii din intreaga lume si a avut ca tema principala modul in care este perceputa agilitatea in business in aceasta perioada de larga adoptie a Cloudului. In ciuda unei rate de adoptie inca destul de mica si a unui nivel de cunoastere moderat, din studiu reiese ca peste 65% dintre participanti considera ca propria organizatie este agila, adica se poate adapta rapid la noi oportunitati de business sau poate asimila cu usurinta noi produse si servicii.

Asa cum apreciza Sorin Mindrutescu, “Includerea serviciilor de consultanta in pachetele oferite in cadrul inititivei Oracle Fast Cloud are menirea de a oferi clientilor cele mai bune practici pe care corporatia Oracle si Oracle Consulting le-au acumulat in implementarea servicilor Cloud. In acest fel, clientii au un acces rapid la tehnologie si consultanta, prin pachete de servicii foarte simplu de adoptat, bazate pe o oferta transparenta si la un pret convenabil.”

Cei interesati pot urmari in intregime declaratia video in care Sorin Mindrutescu vorbeste despre initiativa Oracle Fast Cloud postata pe YouTube la adresa: https://youtu.be/UapKuoX7NhE

Image Source: Oracle.com

 

2 thoughts on “ORACLE FACILITEAZA ADOPTAREA CLOUDULUI IN EUROPA CENTRALA SI DE EST

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.