EuroCloud Romania a dat startul in competitia anului

Banner Mare EuCloud Awards

Asociatia invita furnizorii romani de servicii cloud sa participe la a patra editie nationala consecutiva EuroCloud Award.

EuroCloud Award 2016 LogoPentru al patrulea an consecutiv, asociatia EuroCloud Romania organizeaza traditionala competitie a premiilor nationale EuroCloud.

Scopul competitiei este de a pune cat mai bine in valoare solutiile inovatoare de Cloud si implementarile de succes. EuroCloud promoveaza in permanenta performantele industriei romanesti de cloud si incurajeaza mentinerea unui climat competitional la nivel regional si continental.

Premiile EuroCloud Romania fac parte din competitia europeana, care si in acest an va aduce in prim plan cele mai inovatoare servicii si proiecte de Cloud din Europa, selectate din cadrul castigatorilor fazei nationale.

Marea surpriza din acest an este ca Gala festiva de decernare a premiilor EuroCloud Europe 2016 va avea loc in cadrul Congresului EuroCloud Europa care se va desfasura la Bucuresti, in perioada 5-6 octombrie 2016. Un juriu de experti independenti ii vor desemna pe cei mai buni dintre cei mai buni in cadrul Galei speciale care va avea loc pe 5 Octombrie 2016 la Hotel Athenee Palace Hilton, in cadrul Congresului EuroCloud 2016.

De ce sunt importante premiile EuroCloud

Premiile EuroCloud promoveaza conceptul Cloud, prezinta cazuri de aplicare a solutiilor Cloud, ofera o larga vizibilitate solutiilor puse in competitie de catre companiile participante si reprezinta o recunoastere nationala si internationala a competentelor si proiectelor lor.

Pentru a aplica si inregistra compania dvs in concurs va rugam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile competitiei

si sa completati FORMULARUL ONLINE.

Buton EuroCloud Awards

Ce aveti de castigat?

Castigatorii premiilor EuroCloud Romania 2016 vor primi un pass de intrare gratuit la EuroCloud Forum 2016 Bucuresti si la Gala Premiilor EuroCloud Europa. Evenimentul anual al organizatiei EuroCloud Europa se va desfasura sub tema „Digital Single Market – Creating New Frontiers in European Cloud” si va aduce impreuna 1000 participanti din toata Europa la Romexpo Bucuresti in perioada 5-6 Octombrie 2016. Pentru mai multe detalii va rugam vizitati siteul evenimentului la http://forum.eurocloud.org

De asemenea solutiile castigatoare la nivel national vor fi incluse in catalogul nominalizarilor la Premiile EuroCloud Europa care va fi distribuit cu ocazia EuroCloud Forum 2016.

Castigatorii concursului vor fi prezentati intr-un interviu care va fi publicat pe siteul EuroCloud.ro cat si pe siteul partenerilor EuroCloud.

Categoriile puse in competitie

Pentru furnizorii de solutii sau servicii cloud

  • Cel mai bun serviciu cloud pentru piete orizontale – Aceasta categorie va evidentia serviciile cloud care pot fi folosite in diferite segmente orizontale de piata, cum ar fi aplicatiile ERP, CRM, serviciile IaaS, etc.
  • Cel mai bun serviciu cloud pentru piete verticale – In aceasta categorie vor intra serviciile cloud care vin in sprijinul clientilor din piete verticale, cum ar fi in Logistica, Agricultura, Industria Hoteliera si altele.
  • Cel mai bun serviciu de cloud Startup – In aceasa categorie focusul va fi pus pe serviciile cloud oferite de startupuri romanesti.
  • Cel mai bun serviciu de migrare in cloud – Acesta categorie e destinata consultantilor, integratorilor, furnizorilor de servicii cu valoare adaugata si urmareste sa recompenseze organizatiile romanesti care au atins un nivel de excelenta in oferirea de servicii de migrare in cloud.

 Pentru utilizatori de solutii sau servicii cloud

  • Cel mai mare impact in business – Acest premiu va fi atribuit unei organizatii uilizatoare de servicii cloud, adesea ajutata, promovata sau sponsorizata de catre furnizorul serviciului cloud.

 

Pentru alte amanunte legate de costurile participarii, termenul de admitere a candidaturii, criteriile de apreciere, cine poate candida,  cum va puteti inscrie in concurs si componenta juriului vizitati pagina oficiala EuroCloud Awards 2016.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.