NOI PROVOCĂRI PENTRU CIO ÎN NOUA ORDINE MONDIALĂ GUVERNATĂ DE VOLATILITATE, INCERTITUDINE, COMPLEXITATE, ȘI AMBIGUITATE

CIO COUNCIL VIRTUAL SUMMIT

CIO COUNCIL și Revista CARIERE organizează în zilele 15, 16, 17 septembrie 2020, între orele 14.00 – 17.00, a 8-a ediție a Conferinței Anuale a Asociației CIO Council România pe tema ”Leadership-ul CIO în noua ordine mondială VUCA” (VUCA = volatility, uncertainty, complexity, ambiguity). Datorită contextului creat de Pandemie, ediția din acest an se desfășoară exclusiv în mediul online, pe o platformă dedicată.

Transformarea digitală în aceste vremuri de criză generează noi modele de business, noi structuri de organizare și un nou mod de gândire care privește procesele de business. Folosirea soluțiilor bazate pe Inteligența Artificială în procesele de business și în domeniile de activitate noi, migrarea de neoprit către Cloud, adopția pe scară largă a conceptelor de Analytics, 5G, Big Data și Internet of Things creează un nou ecosistem al mediului de afaceri. Toate se transformă, totul e volatil, nesigur, ambiguu și extrem de complex: totul este VUCA. Este un moment favorabil pentru CIO, care își poate transforma semnificativ rolul tradițional, devenind totodată un partener de business proactiv și strategic, care generează valoare și crește cifra de afaceri.

Asociația Directorilor de IT și Comunicații „CIO Council” reprezintă România în cadrul asociației pan-europene European CIO Association – EUROCIO începând din 2017. EUROCIO este o asociație non-profit înregistrată în Bruxelles și are în componență peste 1.000 de membrii din 16 țări europene care reprezintă peste 700.000 de angajați din domeniul IT. EuroCIO este unica entitate care reprezintă funcția CIO în fața autorităților europene. Asociația Directorilor de IT și Comunicații „CIO Council” este o asociație non profit, voluntară și independentă față de furnizorii de servicii și soluții IT, care reunește un grup important de CIOs și foști CIOs din România.

Conferința de anul acesta cuprinde 3 secțiuni distincte, fiecare zi oferind acces la paneluri, prezentări, interviuri 1-1 pe o temă selectată din lista de priorități a CIO în această perioadă:

  • 15 Septembrie: Tendințe și tehnologie
  • 16 Septembrie: Strategiile securității cibernetice în noua lume digitală
  • 17 Septembrie: Transformarea digitală a afacerilor

”La ediția din acest an dezbatem provocările noilor paradigme induse de criza sanitară, evoluția post-pademică a afacerilor, soluțiile și trendurile pe care trebuie să le adopte noii CIO în viitor, alături de invitații noștri, specialiști din industria IT și Global CIO de calibru din cadrul Asociației EuroCIO”, spune Yugo Neumorni, Președinte CIO Council, CIO Urgent Cargus, care este și moderatorul evenimentului.

Printre speackerii ediției din aces an se numără

  • PAUL VIXIE, unul din ”părinții Internetului” și autor al protocolului DNS
  • SANDEEP SEN, Global CIO, Linde
  • LUCIANO GUGLIELMI, Group CIO, Mondadori
  • ANTON ROG, Head of the National Cyberint Center, SRI
  • EMMANUEL GAUDIN, CIO, Lagardère
  • TOBIAS HÖLLWARTH, President, EuroCloud Europe
  • JOHN McCARTHY, Reprezentant BCS Elite

Alături de speakerii internaționali sunt invitați membri CIO Council, CIO din companii de top din România și mulți alți profesioniști din industria IT.

Detaliile privind înregistrarea la conferință se găsesc pe website-ul oficial www.cioconference.ro/. Persoanele de contact pentru detalii organizatorice sunt Andra Zikov și Laura Manciu.

Supporting Partners: ORANGE Business Services, DELL Technologies.

Partners: Romsym Data, SAS, NNDKP, Bittnet, Dendrio, PwC, ING Bank România, Certsign și Samsung, Matricia

Media Partners: ANIS, ISACA, INCIR, Portal HR, Biz, HR Club, Jurnalul de Afaceri, Doing Business, Risco, Repatriot, CONAF, Market Watch, Softlead, Financial Intelligence, Asociația Română pentru Smart City, Smart City Magazine, Știință și Tehnică, Tech Cafe, Business Review, Wall Street, StartupCafe, Jurnalul de Afaceri, Ziare.com, Club IT&C, CloudMania, SpotMedia.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.