ACESTIA SUNT CASTIGATORII EuroCloud AWARD ROMANIA

eurocloudawards2013_180pxEuroCloud Romania a anuntat rezultatele competitiei EuroCloud Awards 2013. Asa cum precizam si in postul ” EuroCloud Romania premiaza cele mai inovatoare solutii de cloud locale”, scopul acestei competitii este de a evidentia cele mai inovatoare solutii oferite pe piata locala a solutiilor cloud si de a promova un climat competitional in cadrul industriei romanesti de cloud computing. In plus, castigatorii editiei locale s-au calificat pe listele de nominalizari ale premiilor EuroCloud Europa, care se vor decerna in acest an in cadrul Congresului European EuroCloud.

Premiile EuroCloud Romania din acest an au fost disponibile in patru categorii: Cea mai buna oferta de cloud – Iaas, Saas, Paas, Cel mai bun startup de cloud, Cel mai bun proiect de cloud – sectorul privat si Cel mai bun proiect de cloud – sectorul public. In functie de categorie, juriul a analizat candidaturile din punct de vedere al calitatii si profesionalismului propunerii, perspectivelor pentru adoptia serviciului in piata, functionalitatilor oferite, conectivitate, interoperabilitate, utilizare rationala a resurselor in datacenter, conformitate cu regulile de securitate a datelor, protectia datelor si compliance, nevoia de business, beneficiul obtinut de catre client, avantaje competitive pentru client, beneficiul obtinut in marketing / vanzari.

congres2013Iata castigatorii editiei de anul acesta a premiilor EuroCloud Romania:

  • Cea mai buna oferta de Cloud, Infrastructura ca Serviciu: GTS Telecom, GTS Virtual Hosting Environment

  • Cea mai buna oferta de Cloud, Software ca Serviciu: Ymens, Platforma cloud Ymens

  • Cel mai bun Startup de Cloud:  RenderStreet

  • Cel mai bun proiect de cloud, sectorul privat:  Implementarea soluțiilor Ymens în cadrul companiei Unior – Tepid

  • Cel mai bun proiect de cloud, sectorul public: ADLIC repartizarea computerizată în licee – SIVECO Romania

Pentru mai multe detalii asupra solutiilor si proiectelor castigatoare, va rugam sa vizitati pagina EuroCloud Romania dedicata acestor proiecte

Despre aplicatia ADLIC, castigatoarea premiului EuroCloud Romania la sectiunea Cloud Public ati putut citi deja in postarile cloud☁mania: “SIVECO Romania Believe in Cloud Advantages”, si “SIVECO mizeaza pe tehnologia cloud”. Celelalte solutii cstigatoare vor fi prezentate in viitoarele postari.

Cititi informatii complete despre competitie, castigatori si criteriile de apreciere in comunicatul oficial de pe site-ul EuroCloud Romania:

Photo Source: EuroCloud Romania

3 thoughts on “ACESTIA SUNT CASTIGATORII EuroCloud AWARD ROMANIA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.