IBM ACCELEREAZA INITIATIVELE DE CLOUD PRIN INTEGRAREA RAPIDA A SERVICIILOR SOFTLAYER TECHNOLOGIES

Odata cu incheierea procesuluui de achizitie a companiei SoftLayer Technologies Inc., SoftLayer devine parte a noii divizii IBM ce imbina SoftLayer si IBM SmartCloud intr-o platforma de servicii cloud globala.

atlantis-page-graphic-4Gratie caracteristicilor si performantelor cumulate de noua platforma, compania IBM SoftLayer a fost selectata de Open Source Robotics Foundation (OSRF) pentru a gazdui primul concurs de robotica bazat pe cloud.
SoftLayer permite IBM sa furnizeze in premiera solutii ce imbina securitatea, confidentialitatea si fiabilitatea mediilor cloud private cu rapiditatea si costurile reduse ale mediilor de cloud public. SoftLayer ofera o capabilitate inovativa care livreaza cloud atat pentru companiile online, cat si pentru mediul guvernamental si companiile din Fortune 500. Prin achizitia si integrarea solutiilor SoftLayer, IBM isi continua strategia de investitii in zona serviciilor cloud, continuand o serie de 12 achizitii strategice operate incepand cu anul 2007.

Open Source Robotics Foundation (OSRF) este o organizatie non-profit specializata in sustinerea dezvoltarii, distributia si adoptarea de software open-source pentru procesele de cercetare in domeniul roboticii si pentru dezvoltarea educatiei si a productiei.

Sources: IBM SoftLayer

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.