APLICATII MOBILE IN CLOUD PRIN DEVELOPER GARDEN, PLATFORMA DEZVOLTATA DE DEUTSCHE TELEKOM PE TEHNOLOGIE IBM

Companiile mici si mijlocii din Europa pot beneficia de Developer Garden – serviciu de cloud bazat pe platforma de dezvoltare a Deutsche Telekom si IBM MobileFirst, care faciliteaza crearea de aplicatii pentru toate mediile mobile si lansarea mult mai rapida pe piata.

Traim intr-o lume din ce in ce mai mobila. Se poate observa cu certitudine ca mediile de dezvoltare bazate pe cloud au influentat in mod spectacular ritmul cu care apar noi si noi aplicatii mobile, facilitatile oferite de cloud devenind un element cheie al acestei evolutii. Livrarea aplicatiilor mobile prin cloud scurteaza timpul în care solutiile pot genera valoare si influenteaza rata de asimilare a acestora de catre piata. Cam 24% dintre dezvoltatorii de aplicatii mobile folosesc azi beneficiile cloudului conform unui studiu IBM,  iar in urmatorii doi ani 57% vor adopta cloudul pentru inovarea modelului de afaceri.

DEV GARDENPrin utilizarea platformei Developer Garden, facilitatile oferite de IBM Worklight în serviciul de cloud al Deutsche Telekom, organizatiile mici si mijlocii care nu dispun de resursele necesare au sansa accesului la instrumente mobile de nivel enterprise, fara investitii pe termen lung.

Ca exemple concrete ale acestor beneficii, furnizorii indica posibilitatile de fidelizare a clientilor prin integrarea în aplicatia mobilă a facilitatilor de localizare geografica API SMS, retailerii pot sa fie notificati în momentul în care un client se afla în apropierea unui magazin si pot trimite promotii dedicate, iar hotelierii isi pot îmbunatati serviciile pentru clientii VIP prin semnalarea prezentei acestora prin apropiere.

Disponibila in Germania si Europa, platforma Developer Garden se bazeaza pe o puternica retea de aliante globale, oferind un portofoliu extins de produse, componente, instrumente de dezvoltare şi Interfete API pentru dezvoltarea de software inteligent.

IBM MobileFirst este o platforma bazata pe tehnologii avansate care ajuta companiile sa dezvolte, interconecteze, securizeze si sa gestioneze mult mai eficient retele, infrastructuri si aplicatii pentru dispozitive mobile.

Sursa IBM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.