INCA MAI AVETI TIMP SA VA INSCRIETI LA EuroCloud AWARDS 2014

LogoEuroCloudRomania3Ca si anul trecut, asociatia EuroCloud Romania a anuntat inscrierile pentru competitia nationala EuroCloud Award 2014. Participarea la premiile EuroCloud Romania este gratuita si deschisa tuturor furnizorilor de servicii cloud care opereaza in Romania. Perioada in care se accepta candidaturi pentru premiile EuroCloud Romania 2014 a inceput la 1 mai si se va inchide pe 31 iulie 2014.

Scopul acestei competitii este de a evidentia solutiile de business inovatoare, performantele industriei locale de cloud si de a promova un climat competitional in cadrul industriei romanesti de cloud computing. Evaluate de catre un juriu independent, premiile EuroCloud Romania fac parte din competitia Europeana, care este in plina desfasurare in Europa in prima parte a acestui an. Castigatorii din Romania vor merge mai departe in competitia Europeana, competitie ai carei castigatori vor fi anuntati in cadrul unei gale speciale la Congresul EuroCloud, Luxemburg, 30 Septembrie 2014.

eurocloud_award_2014Fata de editia din 2013, au fost stabilite mai multe categorii, din dorinta de a defini cat mai bine tipurile de servicii oferite. Categoriile de premii puse in competitie la editia EuroCloud Award 2014 sunt:

  • Cel mai bun serviciu SaaS de pe piata 
  • Cel mai bun serviciu IaaS/PaaS de pe piata
  • Cel mai inovativ startup de cloud
  • Startup-ul de cloud cu cel mai bun potential de business
  • Cel mai bun serviciu de cloud pentru sectorul public
  • Serviciul de cloud cu cel mai mare impact in business

 

O descriere mai detaliata a criteriilor pe baza carora au fost definite aceste categorii si alte detalii legate de editia din acest an puteti citi pe site-ul EuroCloud Romania.

Inca mai aveti timp sa va inregistrati!

 

Image Source: EuroCloud Romania

 

Related posts:

 

 

2 thoughts on “INCA MAI AVETI TIMP SA VA INSCRIETI LA EuroCloud AWARDS 2014

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.