VA MAI PUTETI INSCRIE PENTRU EuroCloud Award 2015 PANA PE 23 IUNIE

LogoEuroCloudRomania3Pentru al treilea an consecutiv, asociatia EuroCloud Romania organizeaza competitia premiilor nationale EuroCloud. Participarea la EuroCloud Award 2015 este gratuita si deschisa tuturor furnizorilor de servicii cloud care opereaza in Romania. Perioada in care se accepta candidaturi pentru premiile EuroCloud Romania 2015 este intre 18 mai si 23 iunie 2015. Castigatorii din Romania vor fi anuntati in cadrul unei gale de decernare a premiilor organizata de asociatia EuroCloud Romania in a doua jumatate a lunii iunie.

eurocloud_award_2015Scopul acestei competitii este de a evidentia solutiile de business inovatoare si performantele furnizorilor locali de cloud, pentru a promova un climat competitional in cadrul industriei romanesti de cloud computing. Premiile EuroCloud Romania fac parte din competitia Europeana care si in acest an va aduce in prim plan cele mai inovatoare servicii si proiecte de cloud din Europa, castigatori ai etapei nationale. Un juriu de experti independenti ii vor desemna pe cei mai buni dintre cei mai buni in cadrul unei gale speciale care va avea loc in cadrul Congresului EuroCloud 2015 care in acest an se va desfasura in Barcelona, in perioada 7-8 octombrie 2015.

La editia de anul trecut, doi dintre castigaorii competitiei locale EuroCloud Romania au fost premiati si la nivel european,  unde compania Ymens a optinut primul loc la categoria „Cel mai bun proiect cloud pentru sectorul public” iar Bigstep s-a clasat pe pozitia secunda la categoria „Cel mai bun serviciu IaaS”.

Categoriile de premii puse in competitie la editia EuroCloud Award 2015 sunt:

  • Cel mai bun serviciu cloud pentru piete orizontale – serviciile cloud care pot fi folosite in diferite segmente orizontale de piata, cum ar fi aplicatiile ERP, CRM, serviciile IaaS, etc.
  • Cel mai bun serviciu cloud pentru piete verticale – serviciile cloud care vin in sprijinul clientilor din piete verticale, cum ar fi in Logistica, Agricultura, Industria Hoteliera si altele.
  • Cel mai bun serviciu de cloud Startup – serviciile cloud oferite de startupuri romanesti.
  • Cel mai bun serviciu de migrare in cloud – categorie destinata consultantilor, integratorilor, furnizorilor de servicii cu valoare adaugata are au atins un nivel de excelenta in oferirea de servicii de migrare in cloud.
  • Cel mai inovativ serviciu cloud – pentru organizatii care dezvolta noi linii de business, ca o extensie orientata spre viitor al portofoliului lor de servicii (IoT, Industry 4.0, Smart Energy, Smart Healthcare, Mobilitate, Automotive, etc.)
  • Cel mai mare impact in business prin implementarea unui serviciu cloud – categorie destinata organizatiilor uilizatoare de servicii cloud.

O descriere detaliata a criteriilor pe baza carora au fost definite aceste categorii si alte informatii legate de organizarea premiilor EuroCloud 2015 puteti citi pe pagina oficiala a competitiei:

 

Image Source: EuroCloud Romania

 

Related posts:

TWO ROMANIAN PROJECTS AWARDED IN EuroCloud EUROPE FINAL – cloud☁mania, Octombrie 2014

CASTIGATORII EuroCloud AWARD 2014 ROMANIA cloud☁mania, Septembrie 2014

INCA MAI AVETI TIMP SA VA INSCRIETI LA EuroCloud AWARDS 2014 – cloud☁mania, Iulie 2014

ACESTIA SUNT CASTIGATORII COMPETITIEI EuroCloud Award – cloud☁mania, August 2013

ROMANIAN WINNERS OF EuroCloud AWARD 2013 – cloud☁mania, August 2013

EuroCloud ROMANIA PREMIAZA CELE MAI INOVATOARE SOLUTII DE CLOUD LOCALE – cloud☁mania, Iulie 2013

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.