VA ASTEPTAM LA ROCS 2015!

ROCS 2015

Când? 24-25 noiembrie! Incepand cu ora 9:00

Unde? La hotelul Double Tree by Hilton, Nerva Traian 3A, București

Iata și ediția cu numărul 21 a ROCS-ului! Mulți dintre noi ne cunoaștem încă de la primele ediții… Suntem contemporani cu cele 21 de tehnologii care marchează tematic această ediție a RoCS! Le-am comentat, le-am experimentat, ne-am enuziasmat și am văzut transformările profunde în toate domeniile vieții noastre.

logo-RoCSCum ne vom transforma mai departe? Cum vom lucra, trăi și petrece timpul liber? Cât de mobile, de “sociabili”, de prieteni cu roboții vom fi? Și, nu în ultimul rând, încotro? Ce tehnologii noi vor apărea? Iată multe întrebări și posibile răspunsuri în cele două zile de RoCS unde vom asculta, vom analiza, vom dialoga și vom dezbate. Dacă vrem o schimbare reală, aici este unul dintre locurile de la care ea poate începe!

Ediția cu numărul 21 a RoCS, va fi deschisă de Eugen Schwab-Chesaru, Vice President – Central & Eastern Europe, PAC, printr-o expunere despre piața de software și servicii informatice care se află într-o perioadă de re-orientare cu impact profund atât în industria IT, cât și în companiile care utilizează IT în business-ul de zi cu zi. Vă invităm să urmăriți concluziile Survey-ului PAC “CxO 3000” care scoat în evidență tendințele majore din perspectiva celor ce vor cheltui zeci de miliarde de euro în următorii doi ani pentru soluții software și servicii informatice.

Nu ratați demonstrațiile de performanță în management prin utilizarea platformei digitale Dynatrace  care  asigură  succesul în businessul digital prin  remarcabila experiență de lucru cu clienții, prin accelerarea ciclurilor de lansare de noi produse și servicii, prin simplificarea operațiunilor, furnizarea de informații relevante și feedback pentru toate departamentele dintr-o companie: marketing, financiar, vânzări, CRM etc.

 Mai multe detalii depre program și speakeri

Participarea este gratuită.

Va puteți înscrie AICI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.