ITC Infrastructures & Solutions for Smart Communities

smart communities

AGORA Group si cloud☁mania va invita Marti 17 Mai la prima conferinta dedicata solutiilor de infrastructura si Smart Communities organizata in Romania. 

Studiile de piata indica o crestere continua a interesului pentru tehnologiile legate de echipamentele interconectate ce ofera solutii avansate pentru consolidarea unor comunitati inteligente. Smart Cities, Smart Campus, Smart Utilities, Smart Buildings, Smart Cars sunt solutii din ce in ce mai discutate atat de jucatorii din industria de IT cat si de organizatii din sfera administratiei publice, utilitatilor si furnizorilor de servicii Internet of Things si Machine to Machine (M2M).

In evolutia dinamica a comunitatilor, proiectele Smart City ofera o viziune integrata asupra proceselor esentiale asociate cu dezvoltarea urbana: cresterea populatiei, eficientizarea retelelor de utilitati, solutii mai bune de transport, servicii publice inteligente, salvarea energiei sau eficientizarea proceseor de securitate publica.

Conferinta “ITC Infrastructures & Solutions for Smart Communities” isi propune sa va ofere o trecere in revista a principalelor tendinte tehnologice, dar si cateva dintre solutiile propuse pentru piata din Romania de Orange Romania, HTSS, Telekom Romania si Bitdefender.

Pentru mai multe detalii despre locatie, Agenda conferintei si inregistrare vizitati pagina dedicata evenimentului de pe site-ul Agora.ro

 

⇒ INREGISTRATI-VA AICI

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.