SOLUTIILE SALESFORCE IN ROMANIA

logo_it_trends

 

 

Iata una dintre cele mai interesante stiri de pe piata autohtona de cloud, aparuta sub forma unui interviu in exclusivitate pentru IT Trends.

Cloud CRMPersonal,  asteptam de mult o astfel de veste, fiind vorba de unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata solutiilor cloud, o companie fara de care istoria cloudului ar fi mult mai saraca…

Din aceasta perspectiva este remarcabila reusita Net Brinel de a incheia un parteneriat cu Salesforce si de a aduce pe piata din Romania solutiile Sales Cloud, Marketing Cloud si Service Cloud. In afara acestor solutii SaaS, localizate deja pentru piata din Romania, în portofoliul Net Brinel apare si Salesforce Platform.

Descrierea completa a solutiilor CRM si versiunilor oferite poate fi gasita la adresa: http://www.brinel.ro/salesforce.aspx

Pentru toate detaliile legate de parteneriatul cu Salesforce și despre planurile Brinel pentru perioada următoare va recomand sa cititi ” Brinel aduce Salesforce in Romania”, interviu acordat de Marcel Borodi, Owner & CEO Net Brinel pentru revista IT Trends.

 

Photo source: trackvia.com

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.