De ce să alegeți un sistem de facturare în Cloud

Invoices Siveco

„Cloud”, un buzzword pe care l-am tot auzit în ultimul timp în mediul de afaceri

În mai puțin de un deceniu, tehnologia Cloud a remodelat semnificativ abordarea economică a companiilor. De multe ori companiile achiziționau echipamente puternice, ce depășeau nevoile de business. Nu de puține ori, resursele achiziționate nu erau exploatate la adevăratul lor potențial, iar deseori sumele de bani alocate acestor achiziții nu se justificau.

Costuri mici, scalabilitate, viteză, inovare, flexibilitate, independență…

Sunt doar o parte dintre avantajele pe care le oferă tehnologia cloud companiilor din orice domeniu, inclusiv companiilor de utilități care, prin natura business-ului lor, emit un volum imens de facturi.

Siveco facturare CloudSpecialiștii SIVECO propun companiilor de utilităţi soluţia informatică de Management al Facturării de Utilități în cloud, capabilă să administreze volume mari de date. Aplicaţia se adresează în special companiilor furnizoare de utilităţi precum gaz, apă potabilă, apă caldă, agent termic, energie electrică, către consumatori casnici, asociaţii de consum şi persoane juridice, la nivel local, judeţean sau regional. Ea este parte componentă din pachetul integrat SIVECO Applications 2020 Project:Cloud, soluţie completă și complexă de management al oricărei activităţi economice.

Iată câteva informații utile pentru orice companie de utilități interesată de gestiunea informatizată a facturilor în cloud:

  • În baza unui abonament flexibil ce poate fi modificat lunar, toată administrarea sistemului intră în sarcina furnizorului aplicaţiei, ceea ce înseamnă instalare de versiuni noi, operaţii de backup, administrarea spaţiului fizic;
  • Utilizatorul aplicaţiei ajunge ușor la informaţie, obţine rezultatele în forma dorită și ia decizia corectă la momentul potrivit, accesul la sistemul informatic fiind posibil oricând, din orice locaţie și de la orice echipament cu acces la internet – PC, laptop, tabletă, smartphone;
  • Toate informaţiile lor sunt securizate. Gestionarea lor este asigurată cu specialişti în securitatea informaţiei, cu programe utilitare puternice, pe baza unui sistem de profile şi permise de acces. Altfel, această sarcină ar intra în responsabilitatea angajaţilor beneficiarului care administrează sistemele IT clasice.
Stefanita Ghita
Ștefăniță Ghiță, director dezvoltare SIVECO Applications

 

 

 

„Soluţia noastră de management al facturării asigură actualizarea zilnică a bazei de date privind consumurile, prin înregistrarea acestora de către agenţii aflaţi în teren, folosind dispozitive mobile, evidenţa abonaţilor în funcţie de utilităţile folosite și de locaţia de consum cu detalii de tarifare și măsurare, planificarea intervalelor de citire a contoarelor. Accesul la arhiva contabilă informatizată privind facturile emise, încasate sau neîncasate, se realizeaza în timp real. În plus, evidenţa reclamaţiilor şi a rezolvării lor asigură o comunicare transparentă cu clienţii”, spune Ștefăniță Ghiță, director dezvoltare SIVECO Applications.

 

SIVECO Applications 2020 Project:Cloud are o arhitectură scalabilă, pe mai multe niveluri şi conţine o gamă largă de componente destinate gestionarii financiar-contabile, achiziţiilor, contractelor, stocurilor, vânzărilor, proiectelor etc.

Material publicat de SIVECO Romania în Catalogul Cloud Computing Romania, ediția a 5-a, Digital Industry.

One thought on “De ce să alegeți un sistem de facturare în Cloud

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.