CASTIGATORII PREMIILOR EuroCloud Romania 2015

EuroCloud România a anunțat câștigătorii competiţiei EuroCloud Award România 2015. Aflată la a treia ediție, competiția națională a Premiilor EuroCloud urmăreşte să identifice și să promoveze cele mai bune practici şi soluţiile cloud de referinţă din industria românească de cloud computing.

Ca urmare a unei certe maturizări și a continuei diversificări a pieței naționale de servicii cloud, premiile EuroCloud Romania 2015 au fost structurate în șase categorii de soluţii, ce au vizat atât furnizorii, cât şi utilizatorii de cloud: Cel mai bun serviciu cloud pentru pieţe orizontale, Cel mai bun serviciu cloud pentru pieţe verticale, Cel mai bun serviciu de cloud Startup, Cel mai bun serviciu de migrare în cloud, Cel mai inovativ serviciu cloud, şi Cel mai mare impact în business prin implementarea unui serviciu cloud.

eurocloud_award_2015Dar iată care sunt câștigătorii competiţiei Premiile EuroCloud România 2015:

  •  “Cel mai bun serviciu cloud pentru pieţe orizontale” – Virtual Data Center de la Telekom România. Virtual Data Center reprezintă principala soluţie de tip IaaS oferită de Telekom România. VDC furnizează putere de calcul flexibilă (CPU, RAM şi mai multe tipuri de spaţiu de stocare a datelor) capabilă să suporte orice volum de procesare a datelor, de la un simplu web server şi până la arhitecturi IT complexe.
  • Cel mai bun serviciu cloud pentru pieţe verticale” – Status HealthCare Hub al companiei Star Storage. Status Healthcare Hub este un produs pentru administrarea înregistrărilor electronice medicale (EMR – Electronic Medical Records) şi interacţiunea cu pacienţii fără ca aceştia să fie efectiv prezenţi în cabinetele medicale.
  •  “Cel mai bun serviciu de cloud Startup” – Elefin Cash Therapy de la Elefin. Elefin Cash Therapy este un serviciu dedicat antreprenorilor SMB prin care aceștia pot urmări, monitoriza, planifica și analiza cash flow-ul companiei.
  •  “Cel mai bun serviciu de migrare în Cloud” – Zitec Cloud Migration de la Zitec. Soluția Zitec oferă servicii de migrare în cloud pentru companii multinaţionale, dar şi întreprinderi medii şi mijlocii şi startup-uri româneşti de succes.
  • Cel mai inovativ serviciu cloud” – StarVault Elasticloud de la  Star Storage. Elasticloud este un serviciu care se adresează în special dezvoltatorilor de aplicaţii software cărora li se pune la dispoziţie în cloud, un mediu securizat de tip enterprise care permite scalarea atât pe orizontală, cât şi pe verticală a resurselor de calcul necesare aplicaţiilor şi serverelor.
  •  “Cel mai mare impact în business prin implementarea unui serviciu cloud” – premiul la această categorie nu a fost acordat din lipsa unui număr insuficient de candidaturi.

Premiile EuroCloud România fac parte din competiția Premiile EuroCloud Europa. Câștigătorii din România vor avea posibilitatea de a concura în etapa europeană a competitiei, care îi va numi pe cei mai buni dintre cei mai buni în cadrul galei speciale care va avea loc în Barcelona, în perioada 7-8 octombrie 2015, cu ocazia Congresului EuroCloud.

Mai multe detalii despre căstigătorii competiției EuroCloud Award Romania 2015 precum și primele impresii despre competiția din acest an puteți citi pe site-ul eurocloud.ro

 

 

 

 

3 thoughts on “CASTIGATORII PREMIILOR EuroCloud Romania 2015

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.