PRIMA BAZA DE DATE CONCEPUTA PENTRU CLOUD

Agora NewsUna dintre stirile tehnologice importante din ultima perioada nu s-a bucurat de atentia media, asa cum s-ar fi cuvenit. Oracle a lansat o baza de date special proiectata pentru Cloud. Stirea e importanta atat din punctul de vedere al premierei tehnologice, cat si ca ilustrare a seriozitatii cu care Oracle a inceput s priveasca solutiile de cloud. Este deja proverbiala reactia pitoreasca a lui Larry Ellison de acum cativ ani, cand a trebuit sa vorbeasca despre cloud… Iata detalii legate de aceasta lansare, asa cum apar intr-un articol de pe Agora News.

Oracle 12cOracle Database 12c este o soluţie pentru baze de date de ultimă generaţie concepută pentru a satisface cerintele tipice ale platformelor cloud, oferind o nouă arhitectură multi-client construita pe o platformă de administrare a datelor rapidă, scalabilă, stabilă şi sigură. Conectarea la Cloud prin intermediul Oracle Database 12c le permite clienţilor să-şi îmbunătăţească performanţa şi calitatea aplicaţiilor, să economisească timp cu administrarea datelor şi le oferă o arhitectură de maximă disponibilitate, prin operarea a sute de baze de date simultan.

Oracle Database 12c, este disponibilă pentru descărcare la Oracle Technology Network (OTN). Oracle Database 12cintroduce o nouă arhitectură multi-client care simplifică procesul de consolidare a bazelor de date în cloud. Acest lucru le permite clienţilor să administreze mai multe baze de date ca pe una singură – fără să îşi schimbe aplicaţiile. Oracle Database 12c, optimizată pentru procesoare SPARC şi Intel® Xeon®, este o versiune importantă a acestei suite de soluţii. Oracle Database 12c adaugă 500 de caracteristici noi.

Citiţi articolul Oracle a lansat Oracle Database 12c, prima bază de date concepută pentru Cloud” pe Agora News

Photo source: technology.amis.nl

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.