CLOUDUL ÎNTRE NEBULOASE ŞI CERTITUDINI

logo_it_trends

    Iată un articol mai recent din Revista IT Trends, unde se am făcut un bilanţ al certitudinilor pe care le oferă cloud-ul la jumătatea anului 2013.

Berlin CloudDacă vrem să facem o analiză “pe bune” în legătură cu fezabilitatea soluţiilor cloud, cel mai sănătos lucru e să ne bazăm pe certitudini. Devine din ce în ce mai clar că tot ce se învârte în jurul cloud computing conceput (C3) – iată o nouă abreviere care are toate şansele să ne devină familiară – se bucură de un interes sporit din partea comunităţii de business.

Peste jumătate dintre organizaţiile mijlocii şi mari din SUA şi Europa au în buget investiţii pentru migrarea parţială sau totală a infrastructurii pe platfome cloud. Conform studiului Market Monitor derulat de 451 Research valoarea estimată a pieţei de cloud computing în 2013 va fi de peste 16,7 Miliarde US$.

Cele mai actuale tendinţe legate de rata de adoptare a cloudului în România au fost descrise în câteva postări recente.  Peste 61% dintre companiile mari şi foarte mari din România au deja cel puţin o soluţie bazată pe cloud, conform studiului CIO Council Romania recent publicat.

Aflaţi în continuare cată care sunt cele mai importante certitudini prin care C3 a câştigat deja o cotă substanţială de popularitate în 2013, citind articolul “Cloudul între nebuloase şi certitudini “, IT Trends, Iulie 2013.

Photo Source:  cloud☁mania

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.